Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvien.ued.udn.vn/handle/TVDHSPDN_123456789/29682
Title: | Nghiên cứu chiết tách Protein từ hạt chùm ngây và ứng dụng làm chất keo tụ xử lý nước đục. |
Authors: | Lê, Tự Hải, PGS.TS. Nguyễn, Văn Tài |
Keywords: | Nghiên cứu chiết tách Protein Hạt chùm ngây Keo tụ Xử lý nước đục |
Issue Date: | 2015 |
Publisher: | Đại học Đà Nẵng |
Description: | Luận văn thạc sĩ. Chuyên ngành: Hóa hữu cơ. Mã số: 60.44.01.14 |
URI: | http://thuvien.ued.udn.vn/handle/TVDHSPDN_123456789/29682 |
Appears in Collections: | Luận văn Hóa hữu cơ |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
TOM TAT.pdf | Tóm tắt | 941.09 kB | Adobe PDF | Sign in to read |
LUAN VAN.pdf | Toàn văn | 10.3 MB | Adobe PDF | Sign in to read |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.