Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvien.ued.udn.vn/handle/TVDHSPDN_123456789/29682
Title: Nghiên cứu chiết tách Protein từ hạt chùm ngây và ứng dụng làm chất keo tụ xử lý nước đục.
Authors: Lê, Tự Hải, PGS.TS.
Nguyễn, Văn Tài
Keywords: Nghiên cứu chiết tách
Protein
Hạt chùm ngây
Keo tụ
Xử lý nước đục
Issue Date: 2015
Publisher: Đại học Đà Nẵng
Description: Luận văn thạc sĩ. Chuyên ngành: Hóa hữu cơ. Mã số: 60.44.01.14
URI: http://thuvien.ued.udn.vn/handle/TVDHSPDN_123456789/29682
Appears in Collections:Luận văn Hóa hữu cơ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
TOM TAT.pdfTóm tắt941.09 kBAdobe PDFThumbnail
 Sign in to read
LUAN VAN.pdfToàn văn10.3 MBAdobe PDFThumbnail
 Sign in to read


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

Google Scholar TM

Check...