Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvien.ued.udn.vn/handle/TVDHSPDN_123456789/30156
Title: Nghiên cứu sử dụng protein của hạt cây chùm ngây trong xử lí nước đục.
Authors: Lê, Tự Hải
Lê, Trần Trà My
Keywords: Nghiên cứu sử dụng
Protein
Hạt cây chùm ngây
Xử lí nước đục
Issue Date: 2016
Publisher: Trường Đại học Sư phạm - Đại học Đà Nẵng
Description: Khóa luận tốt nghiệp. Khoa Hóa. Ngành: Sư phạm Hóa. Lớp 12CHH.
URI: http://thuvien.ued.udn.vn/handle/TVDHSPDN_123456789/30156
Appears in Collections:KLTN Khoa Hóa học

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
LÊ TRẦN TRÀ MY.pdf1.6 MBAdobe PDFThumbnail
 Sign in to read


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

Google Scholar TM

Check...