Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvien.ued.udn.vn/handle/TVDHSPDN_123456789/30163
Title: Nghiên cứu chiết tách Protein từ bã hạt đậu phộng và ứng dụng làm chất keo tụ xử lý nước đục.
Authors: Lê, Tự Hải
Nguyễn, Thị Hường
Keywords: Nghiên cứu chiết tách
Protein
Bã hạt đậu phộng
Chất keo tụ
Xử lý nước đục
Issue Date: 2016
Publisher: Trường Đại học Sư phạm - Đại học Đà Nẵng
Description: Khóa luận tốt nghiệp. Khoa Hóa. Ngành: Sư phạm Hóa. Lớp 12CHH.
URI: http://thuvien.ued.udn.vn/handle/TVDHSPDN_123456789/30163
Appears in Collections:KLTN Khoa Hóa học

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
NGUYỄN THỊ HƯỜNG.pdf1.86 MBAdobe PDFThumbnail
 Sign in to read


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

Google Scholar TM

Check...