Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvien.ued.udn.vn/handle/TVDHSPDN_123456789/31553
Title: So sánh tác dụng thủy phân của đậu hủ bằng phức hệ Enzym của Bacillus subtilis sp. và Bacillus natto sp. và chế biến thức uống chức năng
Authors: TS. Lê Chiến, Phương
Trương Thị Như, Hiếu
Keywords: Vi sinh vật học
Thủy phân đậu hủ
Công nghệ Enzym
Issue Date: 2010
Publisher: Đại học Sư phạm TP. Hồ Chí Minh
URI: http://thuvien.ued.udn.vn/handle/TVDHSPDN_123456789/31553
Appears in Collections:LV_Khoa học Tự nhiên

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
LA5409.pdf2.6 MBAdobe PDFThumbnail
 Sign in to read


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

Google Scholar TM

Check...