Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvien.ued.udn.vn/handle/TVDHSPDN_123456789/31553
Title: So sánh tác dụng thủy phân của đậu hủ bằng phức hệ Enzym của Bacillus subtilis sp. và Bacillus natto sp. và chế biến thức uống chức năng
Authors: TS. Lê Chiến, Phương
Trương Thị Như, Hiếu
Keywords: Vi sinh vật học
Thủy phân đậu hủ
Công nghệ Enzym
Issue Date: 2010
Publisher: Đại học Sư phạm TP. Hồ Chí Minh
URI: http://thuvien.ued.udn.vn/handle/TVDHSPDN_123456789/31553
Appears in Collections:LV_Khoa học Tự nhiên

Files in This Item:

 Sign in to read

If the system does not display after logging in, please press F5 to refresh.



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

Google Scholar TM

Check...