Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvien.ued.udn.vn/handle/TVDHSPDN_123456789/36977
Title: 555 món ăn Việt Nam. Kỹ thuật chế biến và giá trị dinh dưỡng [Ẩm thực Việt Nam. Kỹ thuật chế biến món ăn Việt Nam]
Authors: Trường Đại Học Thương Mại Hà Nội
Issue Date: 2005
Abstract: Kỹ thuật chế biến.
Description: Tái bản có sửa chữa và bổ sung. - Hà Nội: Thống kê, 2005.
URI: http://thuvien.ued.udn.vn/handle/TVDHSPDN_123456789/36977
Appears in Collections:Văn hóa

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
000000722.pdf18.08 MBAdobe PDFThumbnail
 Sign in to read


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

Google Scholar TM

Check...