Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvien.ued.udn.vn/handle/TVDHSPDN_123456789/43590
Title: Nghiên cứu sử dụng nha đam và dâu tây để nâng cao chất lượng sản phẩm sữa chua
Authors: Ngô Thị Minh, Phương
Nguyễn Trung, Kiên
Đào Thị Bích, Uyên
Keywords: Công nghệ thực phẩm
Chế biến sữa chua
Issue Date: 2010
Citation: Tuyển tập Báo cáo Hội nghị Sinh viên Nghiên cứu Khoa học lần thứ 7 Đại học Đà Nẵng năm 2010
URI: http://thuvien.ued.udn.vn/handle/TVDHSPDN_123456789/43590
Appears in Collections:Công nghệ sinh học (TC)

Files in This Item:

 Sign in to read

If the system does not display after logging in, please press F5 to refresh.



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

Google Scholar TM

Check...