Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvien.ued.udn.vn/handle/TVDHSPDN_123456789/55077
Title: Nghiên cứu chiết tách bixin trong hạt điều nhuộm bằng dầu shortening để ứng dụng tạo màu bò khô.
Authors: Đào, Hùng Cường, GS.TS.
Trương, Thị Vương Cang
Keywords: Chiết tách
Bixin
Hạt điều nhuộm
Dầu shortening
Màu bò khô
Issue Date: 2012
Publisher: Trường Đại học Sư Phạm - Đại học Đà Nẵng
Description: KLTN Khoa Hóa. Lớp 08 SHH
URI: http://thuvien.ued.udn.vn/handle/TVDHSPDN_123456789/55077
Appears in Collections:KLTN Khoa Hóa học

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
TRƯƠNG THỊ VƯƠNG CANG.pdfToàn văn1.04 MBAdobe PDFThumbnail
 Sign in to read


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

Google Scholar TM

Check...