Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvien.ued.udn.vn/handle/TVDHSPDN_123456789/56184
Title: Một số điều kiện ảnh hưởng đến quá trình tách chiết Lentinan từ nấm hương khô Việt Nam.
Authors: Hoàng, Phương Lan
Nguyễn, Thị Lan Anh
Nguyễn, Hà Việt
Keywords: Lentinan
Nấm hương
β-glucan
Polysacarit
Issue Date: 3/2018
Publisher: Khoa học Kỹ thuật và công nghệ
Description: Khoa học và công nghệ Việt Nam số 61(3) 3.2019
URI: http://thuvien.ued.udn.vn/handle/TVDHSPDN_123456789/56184
Appears in Collections:Hóa học (TC)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
HOÀNG PHƯƠNG LAN.pdfToàn văn391.5 kBAdobe PDFThumbnail
 Sign in to read


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

Google Scholar TM

Check...