Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvien.ued.udn.vn/handle/TVDHSPDN_123456789/56214
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorHoàng, Thị Lệ Hằng-
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Thu Hường-
dc.date.accessioned2019-10-23T03:24:42Z-
dc.date.available2019-10-23T03:24:42Z-
dc.date.issued2018-12-
dc.identifier.urihttp://thuvien.ued.udn.vn/handle/TVDHSPDN_123456789/56214-
dc.descriptionKhoa học và công nghệ Việt Nam số 60(12) 12.2018vi
dc.language.isovivi
dc.publisherKhoa học công nghệ Việt Namvi
dc.subjectAnthocyaninvi
dc.subjectQuy trình chế biếnvi
dc.subjectKhoai lang tímvi
dc.subjectNước uống lên menvi
dc.titleNghiên cứu chế biến nước uống lên men lactic từ củ khoai lang tím Nhật Bản (giống Murasakimasari).vi
dc.typeArticlevi
Appears in Collections:Công nghệ sinh học (TC)

Files in This Item:

 Sign in to read

If the system does not display after logging in, please press F5 to refresh.



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

Google Scholar TM

Check...