Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvien.ued.udn.vn/handle/TVDHSPDN_123456789/56214
Title: Nghiên cứu chế biến nước uống lên men lactic từ củ khoai lang tím Nhật Bản (giống Murasakimasari).
Authors: Hoàng, Thị Lệ Hằng
Nguyễn, Thị Thu Hường
Keywords: Anthocyanin
Quy trình chế biến
Khoai lang tím
Nước uống lên men
Issue Date: 12/2018
Publisher: Khoa học công nghệ Việt Nam
Description: Khoa học và công nghệ Việt Nam số 60(12) 12.2018
URI: http://thuvien.ued.udn.vn/handle/TVDHSPDN_123456789/56214
Appears in Collections:Công nghệ sinh học (TC)

Files in This Item:

 Sign in to read

If the system does not display after logging in, please press F5 to refresh.



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

Google Scholar TM

Check...