Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvien.ued.udn.vn/handle/TVDHSPDN_123456789/59125
Title: Khảo sát ảnh hưởng của Enzyme Protease đến hiệu quả tách chiết Phycocyanin từ tảo Spirulina
Authors: Nguyễn, Thị Bích Hằng
Lâm, Thị Phương Thão
Keywords: Enzyme Protease
Tảo Spirulina
Phycocyanin
Issue Date: 2022
Publisher: Trường Đại học Sư Phạm – Đại Học Đà Nẵng
Description: Khóa luận Tốt nghiêp - Khoa Sinh môi trường - Lớp: 18CNSH
URI: http://thuvien.ued.udn.vn/handle/TVDHSPDN_123456789/59125
Appears in Collections:KLTN Khoa Sinh-Môi trường

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
LÂM THỊ PHƯƠNG THÃO.pdfToàn văn1.42 MBAdobe PDFThumbnail
 Sign in to read


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

Google Scholar TM

Check...