Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvien.ued.udn.vn/handle/TVDHSPDN_123456789/9848
Title: Nghiên cứu định lượng Borax trong chả thịt bằng phương pháp UV- VIS với thuốc thử Curcumin và khảo sát thực trạng sử dụng trên thị trường Đà Nẵng.
Authors: Bùi, Xuân Vững, TS.
Lê, Thị Minh Huyền
Keywords: Nghiên cứu định lượng
Borax
Chả thịt
Phương pháp UV-VIS
Thuốc thử Curcurmin
Thị trường Đà Nẵng
Issue Date: 2014
Publisher: Trường Đại học Sư phạm, Đại học Đà Nẵng
Description: Luận văn thạc sĩ. Chuyên ngành: Hóa hữu cơ. Mã số: 60.44.27.
URI: http://thuvien.ued.udn.vn/handle/TVDHSPDN_123456789/9848
Appears in Collections:Luận văn Hóa hữu cơ

Files in This Item:

 Sign in to read

If the system does not display after logging in, please press F5 to refresh.



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

Google Scholar TM

Check...