Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvien.ued.udn.vn/handle/TVDHSPDN_123456789/29449
Title: Nghiên cứu quy trình chiết tách, xác định hàm lượng axit Hydroxycitric của vỏ quả bứa tai chua.
Authors: Đào, Hùng Cường, GS.TS.
Huỳnh, Thị Mỹ Cẩm
Keywords: Nghiên cứu chiết tách
Xác định hàm lượng
Axit hydroxycitric
Vỏ quả bứa tai chua
Issue Date: 2015
Publisher: Đại học Đà Nẵng
Description: Luận văn thạc sĩ. Chuyên ngành: Hóa hữu cơ. Mã số: 60.44.01.14
URI: http://thuvien.ued.udn.vn/handle/TVDHSPDN_123456789/29449
Appears in Collections:Luận văn Hóa hữu cơ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
TOM TAT.pdfTóm tắt3.24 MBAdobe PDFThumbnail
 Sign in to read
LUAN VAN.pdfToàn văn13.35 MBAdobe PDFThumbnail
 Sign in to read


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

Google Scholar TM

Check...