Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvien.ued.udn.vn/handle/TVDHSPDN_123456789/29449
Title: | Nghiên cứu quy trình chiết tách, xác định hàm lượng axit Hydroxycitric của vỏ quả bứa tai chua. |
Authors: | Đào, Hùng Cường, GS.TS. Huỳnh, Thị Mỹ Cẩm |
Keywords: | Nghiên cứu chiết tách Xác định hàm lượng Axit hydroxycitric Vỏ quả bứa tai chua |
Issue Date: | 2015 |
Publisher: | Đại học Đà Nẵng |
Description: | Luận văn thạc sĩ. Chuyên ngành: Hóa hữu cơ. Mã số: 60.44.01.14 |
URI: | http://thuvien.ued.udn.vn/handle/TVDHSPDN_123456789/29449 |
Appears in Collections: | Luận văn Hóa hữu cơ |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
TOM TAT.pdf | Tóm tắt | 3.24 MB | Adobe PDF | Sign in to read |
LUAN VAN.pdf | Toàn văn | 13.35 MB | Adobe PDF | Sign in to read |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.