Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvien.ued.udn.vn/handle/TVDHSPDN_123456789/34070
Title: Bảo quản, chế biến rau, trái cây và hoa mầu
Authors: Huỳnh, Thị Dung
Issue Date: 2007
Abstract: Cách bảo quản và chế biến các trái cây chuối, cam , chanh, dứa, dưa hấu, đu đủ, lê, me, mận, mít, mơ nhãn, ổi, táo gai, trám, vải, xoài và các loại rau như bắp cải, bầu, bí ngô, cà,...và các cây gia vị như gừng, hành, tỏi, nghệ,...
Description: Hà Nội: Hà Nội, 2007.
URI: http://thuvien.ued.udn.vn/handle/TVDHSPDN_123456789/34070
Appears in Collections:Hóa học

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
00000018009.pdf15.49 MBAdobe PDFThumbnail
 Sign in to read


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

Google Scholar TM

Check...